vrijdag 2 augustus 2013

Dag 13 Euro tour 2013


Zoals eerder benoemd vandaag vroeg op om voor het heetste gedeelte van de dag thuis te zijn. Om 500 uur hoorde ik Paul en Per al praten dus waren zijn nog iets eerder uit de veren. Het was nog donker om dit tijdstip, maar het inpakken had al voldoende routine om dit blindelings te kunnen. Kort een broodje gegeten met de mannen en afscheid genomen na twee bijzonder aangename weken. De temperatuur was denk ik net onder de twintig graden en was aangenaam te noemen. De rit eerst maar richting Almelo uitgezet en met een lekker tempo op pad gegaan. In dit gebied tot ver na Almelo is erg goed te rijden op mooie brede wegen.
Bij Almelo aangekomen de GPS op huis aangegeven en met enkele wijzigingen de aanwijzingen verder wel gevolgd. Twee maal een stop ingelast om niet voortijdig leeg te raken, Vooral vocht is belangrijk gebleken deze dagen. Na iets meer als drie uur al ruim 100 km afgelegd inclusief een stop van een 20 minuten.
 Door de Veluwe gekozen voor de bossen. Het pad was onverhard maar liep wel naar beneden. Achteraf beter voor geplaveide weg gekozen maar het was niet anders. Na exact 158 km was ik thuis om 1200 uur. Prachtige indrukken opgedaan, leuke mensen ontmoet en een zeer tevreden gevoel aan deze trip over gehouden. Totale afstand is 1540 km geworden. Dit heeft natuurlijk er mee te maken dat ik de laatste rit niet naar Leer ben gereden maar gelijk naar huis. De warmte vandaag meegemaakt hebbend ben ik daar best wel blij mee..

Speciaal voor de Deense vrienden: mit navn er peter

2 opmerkingen:

 1. Mooi dat je weer gezond en wel thuis bent gekomen. Nog bedankt voor het posten van de dagelijkse berichten, het was leuk om mee te lezen met je belevenissen!

  Groet van Marc

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Peter,

  Het was leuk om je dagelijkse berichten mee te volgen, een mooie en soms zware toer hebben jullie gemaakt!

  Groeten, Adri.

  BeantwoordenVerwijderen