zondag 11 maart 2012

Uitslapen

Na de laatste weken weinig in de fiets gezeten om uiteenlopende redenen als fysiek ongemak dan wel vanwege mijn werkzaamheden en ook de bouw van een prieel wordt het tijd het volledige ritme weer eens op te pakken. Maandag een week geleden voor het laatst geweest en toen was het een echte regen rit in de morgen. Vaak betreft het een bui maar nu was het de gehele rit klets nat. De racekap blijft dan wel erg aantrekkelijk om onder te zitten. Condens vorming ben ik nu tegen gegaan met  een anticondens middel dat ik op de motorbeurs tegen kwam. De eerste keer viel het mij niet tegen. Nu nog afwachten hoe lang het blijft zitten. Kom er tzt wel op terug.  Ben  nog aan het bedenken wanneer ik weer cabrio ga rijden. Vwb de temperatuur kan het nog wel dus vermoedelijk ergens in april. Zal betekenen dat de kap vanaf november t/m maart frequent gebruik wordt en de rest van het jaar alleen bij extreem nat weer.. We zullen zien hoe het uitpakt.
  Toch nog even kans gezien de voorbanden te gaan wisselen met de Go Cycles. De laatste keren lag de gemiddelde snelheid rond de 31 km/h en nu verwacht ik toch met enig gemak de 35 km/h te kunnen gaan aantikken. Betekent toch dat ik weer 10 minuten langer in bed kan blijven en nu om 3.55 uur uit bed kan komen.


2 opmerkingen:

  1. het voordeel van vroeg vertrekken is natuurlijk wel dat je overal lekker kunt doorrijden. Dat voordeel heb ik ook alhoewel ik pas ;-) om 6 uur weg ga.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. dag paul

    de terug reis is prettiger. niet druk maar niet in het donker. Scheelt gauw een 4 km/h

    gr peter

    BeantwoordenVerwijderen