vrijdag 20 januari 2012

Vragen om moeilijkheden

Eigenwijs ...Ik?? helemaal niet. Beetje  lui en het reed wel erg lekker die Gocycles. Had mij wel voor genomen ze weer om te wisselen voor de marathon rups band maar het ging wel erg  goed en snel in januari.
Uiteraard was er sinds de oliebollentocht nog niet al te veel kilometers mee gereden maar vandaag na 760 km ging hij rechtsvoor lek. Geluk bij een ongeluk het was op de terug weg, net gestopt met regenen en het was licht. Binnen 5 minuten kon ik de fiets weer in en verder. Daarna nog maar even een foto gemaakt omdat er gedurende de 10 tot 12 kilometer in Almere wel erg veel narigheid op de weg ligt. Wegopbrekingen, bosbouw veel kleine steentjes op de fietspaden en dan ook nog meestal een nat wegdek met veel modder. Tel uit je winst.

Ook in de ochtend mijn velo maatje tegen gekomen die ook van vroeg opstaan houdt. Schat zo rond tien voor vijf uur nu op de Stichtse brug. Dus hij komt uit de Flevo polder. Bijna elke keer als ik over Eemnes rijd kom ik hem tegen. Teleurstellend is echter toch weer Joe's Race Sealand in combinatie met de Gocylces. Zou de niet race variant beter werken? Ga dit vast op termijn uitproberen. Op de foto is de band te zien die rondom in Joe's Latex zit en niet het gat gedicht heeft. Dit ga ik later bekijken.
Statistieken: Gocycle/ Flite 6 x lek op 3769 km. 3 x gedicht door Joe 2 x band verwisseld en 1 x scheur in wang waar Joe dan weer niets aan kan doen. Van de zes keer dus 2 x de fiets uit om te vervangen.


2 opmerkingen:

 1. ik had gisteren 3x lek... denk dat de martn op zijn.. heb de gewone mararton's er onder de steentjes komen er allemaal door heen... moest gisteren in de regen plakken.. was door de reserve banden heen.. vandaag in dronten plus banden besteld, het is nog even te vroeg voor zomer banden he

  BeantwoordenVerwijderen
 2. He Marcel

  Helemaal gelijk is nog te veel te vroeg. Aan de andere kant een Gocyle verwisselen gaat zonder gereedschap en is wel gauw gedaan. Zag in mijn marathon plus die nog maar ca 600 km gereden hebben ook al vrij veel steentjes erin. Maar goed ze zijn nog niet lek geweest.
  Misschien nog vaker controle van de banden. doe dit ca 1 x per twee weken

  Hgr Peter

  BeantwoordenVerwijderen