woensdag 28 december 2011

De oliebollentocht


Vandaag 28 december om 11 uur ging hij van start. Ca 149 mede velonauten in een lange reeks door de Noord Hollandse polders. Camera's van omroep Max erbij zullen begin januari 2012 nog meer bekendheid geven aan de velomobiel op zich en hoe gemakkelijk menigeen zich op deze manier kan verplaatsen. De dag op zich was winderig te noemen, maar verliep bijna vlekkeloos. Bijna?... Kees reed maar een keer verkeerd. Volgens windguru windkracht 6 met uitschieters tot max 8. Voor donderdag gaat de afsluitdijk helaas niet door. Afgesproken met Nico dat wij hem voor straf in de zomer wel een keer samen of met meer gaan rijden. Morgen wordt er ook windkracht 7 met uitschieters tot 9 Bft verwacht dus misschien ook maar beter. Wij gaan terug over de houtribdijk en gaan met de wind in de rug kijken hoe hard de fiets kan gaan.

dit hek heet voortaan....Kees

2 opmerkingen:

 1. Hoi Peter,

  Hoezo "voor straf" die afsluitdijk is gewoon iets wat ik een keer gereden wil hebben. Desondanks is de beslissing wel verstandig, om hem nu niet te rijden.
  Verder heb ik een heel gezellige en mooie oliebollentocht gehad, maar vraag ik me wel af of je bezoekers aantallen nu niet enorm kelderen met die foto van mij erop.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dag Nico

  Straf is soms ook wel fijn. En die foto, ach valt best wel mee

  Hgr Peter-afsluitdijk staat

  BeantwoordenVerwijderen