zaterdag 21 april 2012

Even niet fietsen

Afgelopen vrijdag door omstandigheden niet kunnen fietsen. De laatste kans is dan nog maandag. Met een beetje goede wil ga ik een paar F-Lites scoren in Dronten en als het weer een beetje meezit maak ik er misschien wel een rondje Flevo polder van. Dat zal dan een rit worden van een kleine 200 km.
Aansluitend gaan we dinsdag richting Schotland. Hierbij gaat een wens in vervulling om in dit land met de motor te bezoeken. Zal een reis worden van rond de 1400 km die op 30 april zal eindigen. Is er verbinding dan zal ik trachten hier wat over te melden. Ben benieuwd of ik nog iets merk van  http://pedalonparliament.org/ Rond 28 april rijden we terug richting Newcastle in de buurt van Edinburgh.

2 opmerkingen:

 1. Hoi Peter,

  Mocht je nog niet op F-Lites rijden: ik kan ze aanbevelen, rijden heerlijk! Wel even wennen qua grote draaicirkel en dunne wangen (laten aanlopen vermijden!) maar ze veren lekker comfortabel en ze slijten (ook door het verplicht rustiger corneren) niet snel.

  Veel plezier in Schotland, en kijk uit met fietsers ;-)

  Groet Marc

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dag Marc

  Ik rijd nu op Go-cycle maar dat is de evenknie van. F-lites had ik er ook al eerder op zitten en ben het geheel met je eens. De testen van Win Schermer geven wat mij betreft het goede beeld.
  We gaan in Schotland zorgen dat de fietsers het voor het zeggen krijgen☺.

  Hgr Peter

  BeantwoordenVerwijderen