dinsdag 22 november 2011

Verbaasd

Normaal gesproken beleef je op een woon werk rit niet elke dag iets bijzonder som over te schrijven. Zeker niet als het wederom in de ochtend flink mist en je er al een paar keer over geschreven hebt. Maar vandaag toch nog wat bijzonderheden en feiten.
Deze dag weggegaan met de winteroutfit. Betekent lange broek en ook vooral de voetverwarming omdat de koude voeten de vorige keer licht opkwam ook doordat de inspanning van hard fietsen door de mist er niet was. Vanochtend op standje 1 geen koude voeten maar wel de gedachte doen ze het eigenlijk wel. Op de terug weg ze maar eens op standje drie geprobeerd en ja uit volle overtuiging kan ik zeggen ze doen het. Denk dat ik mogelijk wel een brandplek heb om dat de laatste km het gewoon zeer deed.☺
Tweede opvallend verschijnsel waarbij ik gisteren dacht zie ik ijs op het vizier? Ja dat klopt. De Quest blijkt ook kleine ijsblokjes te maken.

Derde opvallend verschijnsel en dat kom ik nooit zo vroeg tegen, vandaar de titel van het verhaal. Om 5.02 uur bij Huizen vanaf de Stichtse Brug kwam er een velomobiel aan scheuren. Ikzelf was net de rotonde over en hij of zij was druk met sturen om langs mij te komen en de rotonde te nemen. Nu was ik ondanks het korte ogenblik vanwege de bocht en de mist in staat de claxon te vinden terwijl de ander daar waarschijnlijk geen tijd voor had.

Grotere kaart weergeven
Weet niet eens zeker welk type voorbij kwam en wat de kleur was(beetje licht geloof ik) maar wel met een overkapping. Dus Strada / Quest achtig of misschien en WAW. Toch leuk en het triggert mij nu dat ik wil weten wie was dit?

2 opmerkingen:

  1. Clément, White Quest 48723 november 2011 om 17:04

    It wasn't me. But I am doing every day Huizen - Amersfoort and I live next to the Stichtse Brug. I am going via Emnes, Eembrugge, Bunschoten (in the winter) Hooglang West and then reaching my office near the Ikea. Maybe we will cross our path one day. I am cycling from 7:45 till 8:30 and then 17:15 - 18:00 in the evening.
    Greetings, Clément

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hi Clement. Normally I drive over Nijkerk but if the weather is badly and I am late then take I a single time Eemnes/Bunschoten. Who knows we met some time between 17.00 and 18.00. Grtz Peter

    BeantwoordenVerwijderen